Vi holder ferie, ordrer afsendes igen tirsdag d. 31/10.

🇩🇰 Dansk design  🇩🇰 Dansk produceret 🛒 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 1195,-  📦 Levering 1-3 hverdage  🧑‍💼 Personlig kundeservice

100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder

Combi bord

En skrivebordsplads i hjemmet, er efterhånden, blevet en fast del af boligindretningen hos mange – i takt med, at hjemmearbejde er blevet en nødvendighed. NOOVALL’s Combi bord, er dybt og har en indbygget plads til en stationær computer. På combi bordet, er der plads til skærme, tastatur og mus.  Combi  bordet kan også bruges og kombineres således, at det får en placering i hjemmet, så det ikke kun har en skrivebords funktion – f.eks. et område, til gaming eller fordybelse af en hobby.
NOOVALL’s  combi bord, er udarbejdet i aluminium og er efterfølgende overfladebehandlet, med det resultat, at bordet har en smuk og slidstærk overflade, i sort eller hvid. Bordet er nemt og praktisk at rengøre.

5.495,00 kr.

Yderligere information

Da Combi  bordet er væghængt og har den indbyggede plads, til den stationære computer – skabes der frirum på gulvet, hvilket blandt andet, giver nem adgang for rengøring.
Bemærk, at der medfølger skruer, samt rawplugs til forskellige vægtyper.

Højde:

54 cm

Længde:

122 cm

Dybde:

58 cm
Scroll to Top