Vi holder ferie, ordrer afsendes igen tirsdag d. 31/10.

🇩🇰 Dansk design  🇩🇰 Dansk produceret 🛒 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 1195,-  📦 Levering 1-3 hverdage  🧑‍💼 Personlig kundeservice

100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder

Hvem er vi

Hvem står bag Noovall?

Noovall.dk blev etableret i marts 2021

Noovall drives til daglig af Lene & Dan 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♂️

Vi er ikke kun kollegaer og virksomhedsejere, vi er også gift & forældre. Sammen har vi to drenge; Nohr på 3 år & Valde på 2 år – & til den hurtige læser er vores virksomhed også navngivet, med inspiration fra vores børns navne 😉 Vi udlever vores DRØM hver eneste dag! Det hele startede i vores lille værksted på vores privat adresse & har nu udviklet sig til en virksomhed, med million omsætning – hvor vi begge arbejder fuldtid 🤍

Vi får ideerne til vores designs fra egne, venner, familie og kunders behov. Vi ELSKER at opfinde og har høje krav til vores designs. Hvis du har taget et kig på vores webshop, har du måske også lagt mærke til, at alle vores produkter er væghængte. Det er de af den simple årsag, at ting der står på gulvet syner af mere og gør f.eks. rengøringen mere besværlig 😉 Og hvis der er noget vi kan gøre nemmere eller optimere i vores boligindretning, hvorfor så ikke gribe chancen? praktik behøver ikke at være grimt. Vi har detaljen for øje og bestræber os efter, at designe æstetisk og funktionelt. 

Rent teknisk er det Dan, som sidder med fingrene i tegneprogrammerne. Dan er nemlig uddannet produktionsteknolig og har i 10 år siddet som udviklingsansvarlig af maskiner, dimser og dutter indenfor autobranchen. Vores fælles interesse for boligindretning, har med andre ord, ført “blyanten” i en anden retning og Dan lever nu af, at designe til Noovall og laver stadig freelance tegnearbejde for andre virksomheder. 
Bonus historie om Dan: Da Dan var 8 år gammel, fik han en ny cykel af hans onkel og tante, som han var meget glad for. MEN til Dans forældres store frygt, gik der ikke mere end et par timer før, at cyklen var skåret midt over. Dan havde nemlig en klar plan for, hvordan han skulle lave en ét hjulet cykel. Den historie, fortæller meget godt hvordan Dans hjerne fungerer. En meget krøllet og ekstrem kreativ hjerne, som har vist sig at bane vej for hans karriere. 

Men hvem styrer så webshoppen, pakker ordrer, svarer kunder, laver regnskab osv.? Det gør jeg (Lene). Se nu kommer den svære del, for nu skal jeg skrive om mig selv 😁 Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet på special skole og derefter i almen skoleregi. Jeg brænder for arbejdet med mennesker, men når man arbejder i det offentlige, knokler man desværre rigtig meget og det kan føles som om, at man aldrig når alt det man så gerne vil. Det var eleverne og mine kollegaer, som gjorde at jeg fortsatte i så mange år. MEN vores hobby Noovall voksede og voksede og til sidst, stod jeg hver aften og pakkede ordrer og sad til sent ud på aftenen og lavede regnskab og svarede kunder. Derfor valgte vi, at det var på tide, at gå all in på vores virksomhed og DRØM, så fra 1. januar 2023 var vi begge fuldtidsansatte i virksomheden. Da jeg er uddannet pædagog, har jeg ingen uddannelsesmæssig baggrund for, at drive webshop. Jeg anede og aner stadig ikke alt, om det. Men jeg tager på kurser og lære mig selv rigtig mange ting. Alt som kræver mere erfaring/faglighed, har vi folk til at hjælpe os med. Det er også en af de ting, som man skal lære at balancere i, nemlig at bruge tiden på det, som man er god til og som skaber værdi. 
Sjov lille bonus historie: Jeg sad i lang tid og prøvede, at klare ALT regnskabet selv. Jeg brugte uanede mængder af tid, mest sent aften på at sidde med firkantede øjne og gøre det, som vores revisor Karina havde lært mig. Men jeg måtte jo bare sande, at Karina brugte lige så meget tid på, at rette mine fejl, som hun selv skulle have brugt på, at hjælpe os med det fra start. SÅ derfor blev vi hurtigt enige om, med smil på læben – at det nok var bedst og lige så smart, at hun overtog den del helt. Så nu betaler jeg kun fakturaerne og sender alle bilag mm. hendes vej, så klarer hun alt det tekniske i vores økonomisystem.  

Hvordan gør i ?
Når vi i fælleskab er kommet på et nyt Noovall design/produkt, begynder de kreative processer, hvor tegninger og prototyper bliver lavet. Behøver jeg at sige, at vi har rigtig mange huller i væggene derhjemme 😂  Vi tester nemlig alle vores produkter, inden de sættes i produktion med salg for øje. Dermed kan vi også løbende finde “børnesygdomme” og lave tilretninger. Noget som vi også går meget op i er, at alle vores produkter udelukkende produceres her i Danmark. Vi har herved fingeren på pulsen på vores produkter hele tiden, da de produceres tæt på & kun af dygtige fagfolk, som sætter ære i deres håndværk. Vi har ALLE vores produkter i hænderne inden de sendes ud, da de pakkes ordre for ordre 📦 Vi kan derfor garantere en høj kvalitet, på alle vores designs. 

Noovall er ejet af 4 personer; Dan + Lene og så er vi så heldige, også at have to investorer med i projektet. To investorer som troede så meget på Dan og jeg, at vi fik chancen for at åbne vores egen webshop. Vores investorer er masse iværksættere og har i deres karrierer startet flere profitable virksomheder. De er derfor vigtige faktorer, da de har meget erfaring og viden, som vi i Noovall gør brug af. 

Det blev et lang skriv 😀 Skulle der være andet, som du ikke synes, at du fik svar på her, så spørg os endelig. Tak fordi du læste med. 🤍

_ Lene 

Indkøbskurv
Scroll to Top