Vi holder ferie, ordrer afsendes igen tirsdag d. 31/10.

🇩🇰 Dansk design  🇩🇰 Dansk produceret 🛒 Fri fragt til pakkeshop ved køb over 1195,-  📦 Levering 1-3 hverdage  🧑‍💼 Personlig kundeservice

100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder 100% sikker betaling Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers Prisgaranti 100% ægte vare 12.000+ glade kunder

Mangler du også opbevaring af dine håndklæder?

Opbevaring af håndklæder 

Søger du en elegant, praktisk og funktionel løsning, til opbevaring af dine håndklæder på badeværelset? Så har vi her hos Noovall den helt rette løsning til dig.

Noovall er en lille sønderjysk virksomhed, med fokus rettet mod nordisk boligindretning og interiør. Vores vision er, at designe, udvikle og producere elegante, praktiske og funktionelle løsninger til hjemmet.

Kender du det? – du har været i bad og rækker ud efter håndklædet, men det hænger der ikke!? – det er til vask, og vejen til et rent håndklæde vil kræve vådt gulv og unødvendige kuldegys. Hos Noovall har vi løsningen, således at du slipper for, at bevæge dig for langt væk fra brusekabinen – nemlig vores praktiske håndklædeholder.

Hjemme hos os, er den placeret lige uden for badeforhænget, hvilket ofte har reddet os fra den trælse situation og så synes vi faktisk også, at det giver badeværelset en ekstra lille detalje. 

Noovall’s håndklædeholder i sort, kan rumme 4 store sammenrullede badehåndklæder og op til 8 mindre sammenrullede håndklæder.

Noovall’s håndklædeholder er udarbejdet i stål og er efterfølgende pulverlakeret i mat sort. Dette gør den egnet til det fugtige badeværelsesmiljø.

Én holder, flere funktioner 

Alt efter hvor højt du vælger, at hænge vores håndklædeholder, kan der tilføjes 1-2 kroge, som hænges på håndklædeholderen nederst. Her kan du for eksempel, hænge børnenes håndklæder, en vaskeklud eller du kan vælge en helt anden løsning og placere håndklædeholderen så højt, at et badehåndklæde kan hænge der i længden, på den måde skaber du både opbevaring og plads til håndklæderne en og samme sted. Det er faktisk kun fantasien, som sætter grænsen for, hvad du vil tilføje.

Noovall‘s håndklædeholder, er designet og produceret her i Danmark og er derfor 100 % dansk. Så er du vild med dansk design og nordisk boligindretning, er dette lige noget for dig.

Dansk design findes, i rigtig mange danske hjem og findes i alle prisklasser: 
https://politiken.dk/kultur/design/art8260971/De-fine-moebler-er-stadig-forbeholdt-eliten-men-neasten-alle-danskeres-hjem-er-faktisk-spaekket-med-dansk-design

Køb vores sorte dansk designede og producerede håndklædeholder lige her: 
https://noovall.dk/vare/haandklaedeholder/

 

Indkøbskurv
Scroll to Top